ZORG VOOR MEER ENERGIE EN PRODUCTIVITEIT

Voorkom nu ziekteverzuim

 

Een gezonde investering in uw bedrijf

Ziekteverzuim wordt vaak veroorzaakt door een verkeerde houding en onjuist spiergebruik tijdens het werk. Je kan de omgeving aanpassen aan de medewerker, maar als de medewerker niet weet hoe hij zijn spieren moet gebruiken in die situatie ontstaat de kans op lichamelijke klachten. Goed meubilair zorgt dus niet altijd voor minder kans op pijn of ziekteverzuim.

Stel dat je iemand een formule 1 auto geeft met allerlei fantastische snufjes, dan kan hij daar alleen maar optimaal gebruik van maken als hij daar training in krijgt. Zo is het ook met goed instelbaar meubilair en de manier waarop het gebruikt wordt. Zelfs als de stoel door de leverancier wordt ingesteld wil dat nog niet zeggen dat het voor die persoon de meest optimale houding is.

Daarnaast kan het werken met een verkeerde houding veel energie kosten. Men is eerder vermoeid en dus minder productief. Met een goede houding voelt men zich veel beter en energieker en dat zal uitstralen op uw bedrijf.

Een dag ziekteverzuim kost al snel 150 tot 200 euro! Een pijnlijke rug of nek duurt zeker een week. Met dit persoonlijke werkplekadvies door de oefentherapeut Cesar zorgt u ervoor dat de kans op ziekteverzuim afneemt.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden afhankelijk van uw wensen:

1. Praktische voorlichtingsavond of -middag

Tijdens deze ca 2 uur durende voorlichting krijgt men informatie over de werkhouding, het nut van een juiste belasting en tips hoe je een goede werkhouding kan intrainen. Daarna gaan we in groepsverband de werkhoudingen oefenen en direct toepassen op de werkplek.

Voor wie: voor mensen werkzaam in de zorg, in de fabriek, in de bouw, oftewel beroepen met veel lichamelijke beweging.

Kosten:

  • €175,- voor groepen van 3 – 8 personen (2 uur)
  • €100,- voor ZZP-ers of voor 2 personen (1 uur)

Maak nu een afspraak voor meer informatie : contact@cesarcoevorden.nl

2. Werkplekadvies

Op de werkplek wordt per persoon de juiste instelling van bijvoorbeeld bureau, stoel en beeldscherm gemaakt. Daarnaast krijgt men advies over de minst belastende werkhouding en hoe dit het best toegepast kan worden in de dagelijkse praktijk. Hierbij wordt rekening gehouden met eventuele aanwezige lichamelijke klachten of beperkingen.

Voor wie: voor mensen werkzaam op kantoor of  in een winkel, oftewel beroepen met minder beweging en langdurig dezelfde houding.

Kosten: €50,- per werkplek

Maak nu een afspraak voor meer informatie: contact@cesarcoevorden.nl

3. Controle abonnement

Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk om bijvoorbeeld eens per half jaar een afspraak te maken voor controle van de werkhouding. Zo blijft men gemotiveerd en zeker van de juiste belasting.

 

UW WINST: Na mijn komst zal uw personeel in staat zijn om een juiste houding te herkennen en toe te passen. Door de verbeterde houding is er minder kans op lichamelijke klachten en dus minder ziekteverzuim. Tevens krijgt men door juist spiergebruik meer energie die gewijd kan worden aan andere zaken zoals meer productiviteit en klantvriendelijkheid. Een investering die de moeite waard is!

Heeft u interesse mail dan naar contact@cesarcoevorden.nl of bel 0524-517792

Genoemde prijzen zijn instapprijzen en exclusief reiskosten en btw (21%). Maak een afspraak om mogelijkheden en kosten te bespreken.